Copyshop Katwijk

Met de printservice van AltijdPrinten.nl hoeft u nooit meer naar een copyshop in Katwijk maar print u gemakkelijk, snel en voordelig op uw eigen printer bij u thuis. Iedereen met een printer herkent het wel, juist op het moment dat u iets met spoed moet printen, is de cartridge leeg. En natuurlijk altijd op het moment dat de winkels dicht zijn. En als ze wel open zijn, is net de cartridge voor uw printer uitverkocht of niet meer leverbaar en kunt u een zoektocht starten naar de juiste cartridge. Dan print u liever via een copyshop in Katwijk dan op uw eigen printer.

Met de printservice van AltijdPrinten.nl zijn deze frustraties verleden tijd. Wij zorgen dat u altijd kunt printen! U zit nooit zonder cartridge. En u hoeft er zelf helemaal niets voor te doen!

Copyshop katwijk

Hoe werkt de printservice

De printservice van onze copyshop in Katwijk werkt als volgt. Op basis van wat u per maand print, kiest u voor een abonnement. Uw printer geeft aan ons door hoeveel u print en zelf kunt u dit ook bijhouden via onze speciale app. U ontvangt van ons ruim op tijd de juiste cartridge en u kunt altijd zorgeloos printen. Verbruikt u toch een keer meer dan is afgesproken? Ook dat is geen probleem, we kunnen altijd uw abonnement aanpassen, dus ook achteraf. Wanneer u voorziet dat u in een maand meer gaat printen, kunt u dit ook aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat u een extra cartridge in huis heeft. Uiteraard tegen een zeer voordelig tarief.

Wilt u meer informatie over onze printservice? Neem dan contact met ons op.

  Neem snel contact op!

top