Drukwerk Katwijk

Maakt u voor uw drukwerk in Katwijk gebruik van uw eigen printer? En is uw cartridge ook altijd leeg op het moment dat het niet uit komt? Is uw cartridge uitverkocht of onvindbaar waardoor u naar verschillende winkels moet? Met AltijdPrinten.nl heeft u deze frustraties en ongemakken niet meer. Wij zorgen dat u altijd voldoende inkt in huis heeft voor al uw drukwerk in Katwijk.

Abonnementen

Voor slechts € 5,99 per maand ontvangt u een credit voor 50 pagina’s printen. Uw cartridges worden altijd op tijd en gratis geleverd. U kunt gebruik maken van een speciale app om uw printgedrag te monitoren. Print u meer dan 50 pagina’s per maand? Ook dan kunt u gebruik maken van een voordelig tarief. Tot 100 pagina’s betaalt u € 8,99 per maand en tot 250 pagina’s is dit € 17,99 per maand. Een abonnement voor onbeperkt printen is ook mogelijk. Dit vereist echter naast het servicecontract de aankoop of lease van een speciale all in one inkjetprinter. De kosten voor onbeperkt printen bedragen € 29,99 per maand.

Drukwerk Katwijk

Eco neutraal

Al onze cartridges zijn voorzien van hoogwaardige inkten. AltijdPrinten.nl is eco neutraal. Alle verbruiksartikelen worden gerecycled, ook printers en pc materialen die wij afvoeren. De recyclebare materialen worden gedoneerd aan Stichting KiKa en Stichting Aap.

Houdt uw drukwerk in Katwijk in uw eigen beheer en zorg dat u altijd onbezorgd uw printjes kunt afdrukken met de unieke en exclusieve printservice van AltijdPrinten.nl. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

  Neem snel contact op!

top