Printshop Katwijk

AltijdPrinten.nl is een printshop in Katwijk. U kunt bij ons terecht voor een unieke en exclusieve printservice. Al uw prints gemakkelijk en voordelig geprint op uw eigen printer.  

Langere levensduur van uw printer

Wij maken voor onze cartridges gebruik van hoogwaardige inkt. De inkt van goedkoper cartridges kan uw printer zelfs beschadigen. Een groot deel van de defecten aan printers komt door het gebruik van verkeerde inkt of doordat printers te lang zonder cartridge staan. Met onze printservice voorkomt u deze defecten. Naast het gemak van altijd genoeg inkt hebben en nergens zelf aan hoeven te denken, gaat uw printer ook nog eens langer mee.

Printshop Katwijk

Eco verantwoord

Ecologisch verantwoord ondernemen is voor ons belangrijk. Daarom worden alle verbruiksartikelen gerecycled, ook de printers en pc onderdelen die wij afvoeren. De recyclebare materialen die wij verzameld hebben worden gedoneerd aan Stichting Kika en Stichting Aap. Op deze manier kunnen wij als printshop in Katwijk eco neutraal ondernemen.

Flexibele service

U sluit uw abonnement af voor een bepaald aantal printjes per maand. Print u toch een keer wat meer dan is dat geen probleem. U kunt uw abonnement altijd tussentijds aanpassen. En ook als u voorziet dat u meer printjes nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen dan dat u extra cartridges in huis heeft. Uw abonnement is altijd tussentijds opzegbaar, u zit nergens aan vast.
Wilt u meer informatie of wilt u zich direct aanmelden voor de printservice van AltijdPrinten.nl, de printshop in Katwijk? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  Neem snel contact op!

top